Sopimusehdot

Verkkokaupan ja asiakkaiden välisessä sähköisessä kaupankäynnissä noudatetaan seuraavia sopimusehtoja. Asiakkaan tulee hyväksyä ehdot ennen tilauksen vahvistamista.

Toimitusehdot Tavarat toimitetaan postiennakolla tai tavarat voi maksaa ennakkoon. Postiennakolla maksettaessa tavarat ja rahti maksetaan noudettaessa. Voit maksaa tavarat myös ennakkoon sähköpostiisi tulevalla laskulla. Tällöin ei peritä postiennakkomaksua. (4.05 €). Tilausta tehdessäsi valitse maksutapa.
Lähetyskulut ovat 7.90 € rahti + 4.05 € postiennakkomaksu. Yhteensä 11.05 €. Laskulla etukäteen maksettaessa postiennakkomaksu jää pois.

MINIMITILAUS 30 €. (sisältää lähetyskulut). Yli 150 € tilaukset lähetetään VELOITUKSETTA.

Mikäli tarvitset maksuaikaa tai haluat maksaa ostoksesi erissä ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli pakettia ei lunasteta, veloitamme postitus- ja käsittelykuluina yhteensä 20 €.
Saat tilauksestasi ilmoituksen sähköpostiisi. Muista perua tilauksesi jos et sitä jostain syystä haluakkaan.

Asiakkaan tulee tarkkailla sähköpostiansa tilauksen jälkeen. Tiedotamme sähköpostilla kaikista
tilaukseen liittyvistä seikoista, joilla on välitöntä vaikutusta tilauksen sisältöön tai toimitukseen.

Tilaus
Tilauksen yhteydessä asiakas ilmoittaa tilattavat tuotteet, nimen, osoitteen sekä puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen mahdollista yhteydenottoa varten. Kun olemme tarkastaneet tuotteen saatavuuden lähetämme laskun (ennakkolasku) sekä toimitusajan sähköpostiinne.

 Voit ostaa ilman asiakastiliä, mutta asiakastili nopeuttaa ostamista. Asiakas vastaa tietojensa oikeellisuudesta. Tallennettuja tietoja voidaan käyttää pohjana myöhemmissä tilauksissa. Rekisterin tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä myydä muille yrityksille tai yhteisöille. Rekisteriin tallennetaan vain tavanomaiset asiakastiedot.

Asiakas on velvollinen tarkistamaan itse tuotteiden mahdollisen yhteensopivuuden. Horses and Riders Finland toimittaa asiakkaalle hänen tilaamansa tuotteet, muttei vastaa asiakkaan mahdollisesti tilaamista vääristä tai yhteensopimattomista tuotteista.

Alaikäinen tilaajana. Mikäli asiakas on alaikäinen, hän voi tehdä vain pienehköjä ja tavanomaisia ostoksia. Mikäli tuotteen hinta on tätä suurempi, vaadimme holhoojan suostumuksen tilaukselle. Itsenäisiä luottosopimuksia ei alle 18-vuotias voi tehdä.

Toimitus
Tuotteiden toimitusaika on 1 päivä -3 viikkoa varastotilanteesta riippuen. Ilmoitamme toimitusajan aina asiakkaalle tilauksen saapumisen jälkeen.

Tavaran kuljetuksen aikana myyjältä asiakkaalle, on myyjä vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Tavaran kuljetuksesta asiakkaalta myyjälle (esimerkiksi takuu- ja muissa asiakaspalautuksissa) vastuu tuotteesta on kuljetuksen aikana asiakkaalla.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppa niin kauan, kun tilausta ei ole lähetetty. Pidätämme myös oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä asiakkaille suuremmissa erissä, esim. saatavuusongelmista johtuen. Halutessanne tilata suurempia eriä ottakaa yhteyttä myyntiimme.

Myyjän vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista rajoittuu kaikissa tapauksissa kaupan purkamiseen ja maksettujen tilisuoritusten palauttamiseen.

Palautusoikeus
Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen 14:sta vuorokauden palautusoikeus tuotteille. Lisäksi takuu- ja palautusasioissa sovelletaan valmistajan tai maahantuojan ohjeistusta.

Palautus- ja vaihtoasioissa on oltava aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme ennen palautusta tai vaihtoa.

Emme maksa tuotteiden palautuskuluja. Palautuskulut maksetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että virhe on meidän. Esim väärä tai viallinen tuote.

Palautettaessa tuotetta lähetykseen tulee sisällyttää kaikki mukana tullut oheismateriaali mukaan lukien pakkaus sekä mm. mahdolliset ohjekirjat. Tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa, myyntikunnossa, ilman naarmuja tai kolhuja eikä tuotepakkaus saa olla rikki. Mikäli palautuspaketista puuttuu tuotteeseen olennaisesti kuuluvia osia, tuotetta ei hyväksytä palautukseksi. Mikäli tuote on virheellinen on myyjällä ensisijaisesti oikeus korvata tuote virheettömällä tuotteella.

Vaihto:
Pyydämme huomioimaan, että vaihdettaessa tuotteita perimme vaihtotuotteiden toimituksen yhteydessä ostajalta uuden toimitusmaksun. Suosittelemme, että tilaajan ollessa epävarma tuotteen koosta ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hinnat
Hinnat sisältävät alv:n. Kaikki hinnat ovat euromääräisiä. Kaikki verkossa näkyvät hinnat koskevat vain kotisivujemme kautta tehtäviä tilauksia. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, jolloin vastuumme rajoittuu kaupan perumiseen tai purkamiseen.

Jousto Lasku ja Osamaksu
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Jatka